I am the right brain. I am creativity. A free spirit. I am passion. Yearning. Sensuality. I am the sound of roaring laughter. I am taste. The feeling of sand beneath bare feet. I am movement. Vivid colors. I am the urge to paint on an empty canvas. I am boundless imagination. Art. Poetry. I sense. I feel. I am everything I wanted to be.

miércoles, 3 de septiembre de 2014

Begin again

La passió per la música és el que porta a Gretta i a Dav (parella des de l'institut) a Nova York. Però quan ell aconsegueix l'èxit i la fama, l'abandona. Gretta serà descoberta tocant en un bar de Manhattan per un productor acabat d'acomiadar i aquest quedarà captivat pel seu talent...


Aquesta podria ser una introducció a la pel·lícula que us recomano avui, el cas és que no sóc capaç de fer-vos una exemplar crítica de cine, només puc dir-vos que la Keira és genial i que condueix la peli juntament amb Ruffalo fantàsticament bé. No acabo d'entendre algunes de les seves expressions quan canta, però Déu meu, quina veu que té! 

Us deixo un link de la banda sonora perquè l'escolteu, jo no he parat de fer-ho des que vaig veure la pel·lícula: "everything's coming up roses". 


No hay comentarios:

Publicar un comentario