I am the right brain. I am creativity. A free spirit. I am passion. Yearning. Sensuality. I am the sound of roaring laughter. I am taste. The feeling of sand beneath bare feet. I am movement. Vivid colors. I am the urge to paint on an empty canvas. I am boundless imagination. Art. Poetry. I sense. I feel. I am everything I wanted to be.

lunes, 25 de agosto de 2014

AIXÒ o el lloc on les fotos de la Sílvia semblen encaixar a la perfecció

Avui us parlaré d'aquest raconet de la vila de Gràcia: el vaig descobrir l'altre dia passejant durant les festes tot i que ja n'havia sentit a parlar. Es tracta d'una botiga de decoració vintage on podreu trobar-hi des d'il·luminació com a peces de ceràmica i vidre, tot tipus de mobles i tèxtil... fins arribar a les fotografies de la Sílvia Foz. Us n'he parlat sovint al blog, però segur que reconeixereu les seves fotos en quant les vegeu:





La botiga és impulsada amb l'objectiu de donar personalitat a les nostres cases, l'emprenedora que la va fundar després de deixar la carrera i començar a estudiar disseny d'interiors de Barcelona, assegura que no hi ha res de la botiga que no voldria per ella. Podeu visitar-la, és al carrer de la Virtut (1-4), 
o tafanejar la seva web i fins i tot comprar on line: http://www.aixo.es










No hay comentarios:

Publicar un comentario