I am the right brain. I am creativity. A free spirit. I am passion. Yearning. Sensuality. I am the sound of roaring laughter. I am taste. The feeling of sand beneath bare feet. I am movement. Vivid colors. I am the urge to paint on an empty canvas. I am boundless imagination. Art. Poetry. I sense. I feel. I am everything I wanted to be.

viernes, 6 de junio de 2014

Voltant per Gràcia: Pia + La-a

Bona nit!
Ara feia dies que no actualitzava, només queden dues setmanes per acabar el curs i sembla que el temps se'ns tiri a sobre! Però està bé trobar estones per desconnectar. Aquesta setmana he tingut l'oportunitat de fer-ho una mica, de relaxar-me, sense deixar de treballar. 

Hem estat treballant en un projecte - que de fet diría que ha estat el més ràpid que he fet mai- pensàvem que no ens en sortiríem, però vaja que quan tens gent bona a l'equip, les coses acaben sortint. Doncs bé, hem estat estudiant la Vila de Gràcia de Barcelona com a un espai pels artistes, hem caminat pel barri i hem parlat amb els artesans que tenen allà els seus tallers-botigues, les diverses entitats que volen impulsar la cultura i tota mena de creatius que estan desenvolupament el seu projecte a Gràcia. 

No vaig parar de fer fotos, de moment us ensenyo dues de les botigues-taller més especials que vam trobar. La primera es diu Pia, i és una joiera de Verdi:

Ja podeu tafanejar la seva web: http://piaamat.com


L'estil de les joies de Pia es caracteritza per les textures orgàniques i irregulars, que estan inspirades en la naturalesa. S'utilitzen pedres semiprecioses i tots els dissenys són exclusius i personalitzats, de fet qualsevol està convidat a participar activament en el procés creatiu de qualsevol de les peces. 

La botiga és preciosa i les joies encara més, per tots els gustos, de diferents estils i diferents preus; 
si heu de donar una volta per Gràcia, entreu-hi, el tracte és genial, a nosaltres ens van deixar veure el taller i és molt molt inspirador! 






La segona botiga de la que vull parlar és a Torrent de l'Olla, i es diu La-a. 



La botiga té un estil molt personal i podreu trobar-hi des de bisuteria fins a lletres de fusta pintades de diferents mides, plantes, diversos objectes de decoració... Feu-hi una ullada i tafanegeu: 



Espero que us hagi agradat el post, us convido una altra vegada a que feu la ruta Slow Shop i conegueu botigues com Ifil, Oslo o Magnesia; en parlarem segur més endavant. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario