I am the right brain. I am creativity. A free spirit. I am passion. Yearning. Sensuality. I am the sound of roaring laughter. I am taste. The feeling of sand beneath bare feet. I am movement. Vivid colors. I am the urge to paint on an empty canvas. I am boundless imagination. Art. Poetry. I sense. I feel. I am everything I wanted to be.

viernes, 6 de junio de 2014

La il·lustració d'Amaia Arrazola

Seguint amb aquesta tirada de posts, arriba el torn de la il·lustració.

Avui vull parlar-vos de l'Amaia Arrazola, potser us sona el seu nom, comparteix estudi amb Conrad Roset i Chamo San a vila de Gràcia, a propet de plaça de la Virreina; de fet la Bibiana Ballbé l'entrevistà farà dues setmanes a Caràcter... Bé, no se m'acut millor manera de presentar-la que ensenyant-vos la seva feina:




L'Amaia actualment es dedica a la il·lustració, però va començar la seva carrera professional en el món de la publicitat, a Mccann Erickson; va canviar Madrid per Barcelona i l'agència per l'estudi de Gràcia. 

Es descriu com una apassionada del disseny gràfic, la tipografia, el dibuix, la costura, els contes i altres de més curioses com els ovnis, els batuts i els koales. Us convido a que tafanegeu el seu portfoli i que us deixeu contagiar per les seves ganes, busqueu l'entrevista amb la Bibiana i escolteu com parla: l'energia de l'Amaia s'encomana!




No hay comentarios:

Publicar un comentario