I am the right brain. I am creativity. A free spirit. I am passion. Yearning. Sensuality. I am the sound of roaring laughter. I am taste. The feeling of sand beneath bare feet. I am movement. Vivid colors. I am the urge to paint on an empty canvas. I am boundless imagination. Art. Poetry. I sense. I feel. I am everything I wanted to be.

jueves, 21 de agosto de 2014

Tornar i fer-ho havent descobert Verónica Algaba i Mama bird

Fa moltíssims dies que no actualitzo això, així que provaré d'explicar-vos poc a poc allò que he anat descobrint. Comencem:


Avui vull ensenyar-vos el blog d'aquesta noia, Verónica Algaba: il·lustradora freelance, amb nombroses exposicions a l'esquena, ha participat en diverses publicacions, il·lustra moda i fins i tot a vosaltres mateixos si li demaneu. Entreu ja al seu bloc, us hi voldreu perdre:





No m'agradaria acabar aquest post sense compartir amb vosaltres el projecte de la Verónica amb la seva mare: Mama bird. Així és com es defineixen, com un projecte "mare-filla": la mare modista i la filla dissenyadora i il·lustradora, un equip amb un amor molt gran. 

Les bosses i motxilles que venen són precioses, feu-hi una ullada: http://mamabirdshop.bigcartel.com









Espero que us hagi agradat el post, 




No hay comentarios:

Publicar un comentario